Suze zbog Chelseaja

FOTO I oni su samo ljudi: Barcine zvijezde uplakane nakon poraza

barcelona (1)
Foto: Miguel Ruiz/FC Barcelona
1/6
30.11.2012.
u 08:51

Barcelonin službeni fotograf Miguel Ruiz objavio je nikad viđene fotografije tuge igrača nakon ispadanja od Chelseaja u polufinalu Lige prvaka prošle sezone

Da im je ispadanje od Chelseaja u polufinalu Lige prvaka teško palo, nije bilo teško zaključiti. No, fotografije koje su ovih dana osvanule u javnosti dočaravaju ogromnu tugu Barceloninih nogometaša zbog toga što nisu dobili priliku braniti europski naslov osvojen sezonu ranije.

Messi, Puol, Iniesta izgledaju potpuno izvan sebe na fotografijama Miguela Ruiza, službenog fotografa katalonskoga kluba. I one će postati dio povijesti jer će biti objavljene u sklopu knjige "Barca: Ponosni na naše boje"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije