'VRIME JE'

FOTO Mbappe na hrvatskom komentirao oproštaj Subašića. Navijači ga zovu da dođe u Hajduk

Moskva. Finale SP-a u nogometu , Francuska - Hrvatska
CEZARO DE LUCA/DPA
02.06.2023.
u 14:37

Bivši reprezentativni vratar oprostio se od profesionalnog nogometa prošlog vikenda protiv Šibenika na Poljudu

Posljednje prvenstveno kolo HNL-a bilo je vrlo emotivno za Danijela Subašića, legendarnog vratara Hrvatske koji je bio jedan od zaslužnih za osvajanje svjetskog srebra u Rusiji. Suba se oprostio od profesionalnog nogometa u 24. minuti u čast preminulom prijatelju Hrvoju Ćustiću. 

Na oproštaj Hajdukovog vratara stiglo je 20 tisuća ljudi kako bi pozdravili nezaboravnog junaka iz 2018. godine koji je odlučio završiti karijeru u voljenom dresu. Subašić je poljubio vratnice poljudskog kola i oprostio se uz ovacije sjajno ispunjenog stadiona koji je usput slavio i osvajanje Kupa u Rijeci. 

Nekoliko dana nakon oproštaja zahvalio je svima na Instagramu, a scene s Poljuda vidio je i Kylian Mbappe, zvijezda PSG-a te jedan od najboljih nogometaša svijeta.

GALERIJA Subašić u suzama izašao u 24. minuti i oprostio se od nogometa 

Moskva. Finale SP-a u nogometu , Francuska - Hrvatska
1/7

Danijel i Mbappe veliki su prijatelji još dok su igrali u Monacu, a čini se kako još uvijek u odličnim odnosima.

- Brate - napisao je Mbappe i tako izazvao oduševljenje kod navijača bijelih. 

VEZANI ČLANCI:

Navijači Hajduka odmah su mu odgovorili i pozvali ga u Hajduk uz poruku 'Vrime je'. Osim francuske superzvijezde javili su se Luka Modrića, Keita Balde, Martin Erlić, Thomas Lemar i brojni drugi. 

Foto: Instagram

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije