Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO, DEČKI

FOTO Mladi nogometaši iz Prečkog pobijedili na prestižnom turniru u Londonu

Foto: NK Prečko
1/21
23.04.2024.
u 16:44

Mladi talenti iz NK Prečkog, odnosno, Bubamare, već godinama osvajaju međunarodne turnire širom svijeta

Nogometne akademije Bubamare, odnosno NK Prečkog, ove su godine 15. put nastupile na turnirima u Londonu. Klinci iz Bubamare, generacija igrača do 12 godina, trijumfirala je u svojoj kategoriji. Mladi talenti iz NK Prečkog, odnosno, Bubamare, već godinama osvajaju međunarodne turnire širom svijeta. 

- Odigrali smo i prijateljsku utakmicu u kojoj su klinci iz Bubamare nadigrali vršnjake iz Wimbledona 3:1. Posjetili smo Arsenalov stadion, stadion Wembley, gledali smo utakmicu ženskih reprezentacija Engleske i Švedske pred 70.000 gledatelja, kao i utakmicu Charlton Athletica pred 15.000 gledatelja... Bilo je iznimno sadržajno, a dečki su obišli i neke od najpoznatijih turističkih atrakcija u Londonu kao što su Big Ben, London Brige, Buckinghamska palača... Ovaj posjet Londonu bio je edukativnog karaktera, a cilj je da djeca igraju sa različitim tipovima nogometnih škola, vide najbolje stadione i osjete kulturu navijanja. Zahvaljujem se našim partnerima iz Pro Touch Academije u Londonu, Ashu Rahmanu, Musu Turayu i Zahidu Hossainu na organizaciji našeg boravka u Londonu - rekao je Stipe Tokić direktor akademije NK Bubamara.

- Zaista je bilo jako dobro iskustvo za djecu, igrali su protiv engleskih akademija i posjetili neke od kultnih stadiona - rekao je trener Sergej Baltić.

Hrvatsku ekspediciju u London činili su:

David Kušević, Vid Jurković, Jakov Begić, Leon Bobanović, Ante Čuljak, Matej Veron, Marko Maras, Letizia Ljutić, Jan Čučković, Borna Fistonić, Mihael Golubić, Petar Gabriša, Filip Đaković, Marko Rađenović, Borna Bolanča, Mihael Mikić, Leon Slavica, Karlo Martinović, Toma Juroš, Lukša Lemac, Noa Bihar, Marko Vračić, Robert Đipalo, Stipe Matić, Hrvoje Sekačić.

Vodili su ih treneri Sergej Baltić, Gabrijel Pušić i Bruno Peterman 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije