RUŽAN TRANSPARENT

FOTO Navijači AEK-a prosvjedovali ispred Uefe i poslali sramotnu poruku za izbacivanje Dinama

Greek Super League match - AEK FC vs Panathinaikos FC
Foto: Stefanos Kyriazis / ipa-agency.net
1/26
14.08.2023.
u 17:20

Grčki portal Sport 24 piše da su navijači grčkog prvaka, koji žive u Švicarskoj, odlučili iskazati svoje nezadovoljstvo Uefom jer nisu kaznili Dinamo nakon nereda u kojem je 29-godišnji navijač izgubio život.

Sutra se igra prva utakmica 3. pretkola Lige prvaka između Dinama i atenskog AEK-a u Maksimiru, a pred dvoboj osvanule se poruke grčkih navijača ispred sjedišta Uefe u Nyonu. Grčki portal Sport 24 piše da su navijači grčkog prvaka, koji žive u Švicarskoj, odlučili iskazati svoje nezadovoljstvo Uefom jer nisu kaznili Dinamo nakon nereda u kojem je 29-godišnji navijač izgubio život.

Međutim, očito im i dalje nije jasno da vrlo vjerojatno nitko od Bad Blue Boysa nije usmrtio nesretnog Michalisa Katsourisa, a sumnja se da je to učinio upravo jedan od huligana AEK-a. 

Grci traže izbacivanje hvatskog prvaka iz Lige prvaka, što je samo po sebi ipak skandalozno, a usput su pokazali i dvije poruke. Prva je bila u čast ubijenog navijača Michalisa, a druga je bila puno žešća i stvarno sramotna. 

VEZANI ČLANCI:

- Izbacite naciste iz nogometa - pisalo je na ružnom transparentu koji će sigurno podignuti prašinu u nogometnoj javnosti. 

Fotografiju možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 23

OL
olujasviholuja
17:44 14.08.2023.

Više ne možeš normalni komentar objaviti,svoje mišljenje o grčkom pritisku na UEFU

DU
Deleted user
17:45 14.08.2023.

Jel moguće da su tolike drukerčine?

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
17:52 14.08.2023.

Antife. Ljevičari. Kukavelj. Takvi su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije