PODIZANJE MORALA

FOTO Obrani Ukrajine pridružio se jedan od najjačih ljudi na svijetu!

28.02.2022.
u 13:21

Pristupio je Belgorod-Dnestrovsky odredu teritorijalne obrane i lako moguće da neće u Australiji napasti prvaka Georgea Kambososa.

Braća Kličko su i prije početka ruske invazije najavili da će stati u obranu Ukrajine s oružjem u ruci, a pridružio im se još jedan vrhunski boksač - Vasilij Lomačenko. Za kojeg kažu da je s obzirom na masu jedan od najjačih na svijetu.

Do prošlog tjedna taj je ponajbolji svjetski boksač bio u Grčkoj, no i on je sad ponovno u Ukrajini. Vratio se u rodni grad Odesu, gdje se odmah prijavio u vojsku, što potvrđuje njegova fotografija u uniformi.

 

Pristupio je Belgorod-Dnestrovsky odredu teritorijalne obrane i lako moguće da neće u Australiji napasti prvaka Georgea Kambososa, kako je prvotno planirano. Ali, to mu trenutno nije ni bitno, na pameti mu je sigurnost Ukrajine, odnosno, protjerivanje Rusa s njenog teritorija.

>>> Bivši vođa BBB-a vodi Hrvate u ukrajinsko-ruski rat

Komentara 1

MO
moreplovac
17:09 28.02.2022.

Svaka mu čast. I braći Kličko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije