TRI GARNITURE

FOTO Osijek predstavio nove dresove. Evo kada će u njima zaigrati

Osijek dresovi
Screenshot Youtube
19.07.2024.
u 23:55

Prva utakmica Hrvatske nogometne lige je za Osječane na rasporedu 3. kolovoza, a suparnik im je novi prvoligaš Šibenik. U drugom pretkolu Konferencijske lige igrat će protiv estonske Levadije

Osijek će novu sezonu započeti već idućeg četvrtka. Prva utakmica na redu im je ona drugoga pretkola Konferencijske lige protiv estonske Levadije Tallinn. Najprije će igrati na svome stadionu, a uzvratni susret bit će tjedan dana kasnije na gostovanju kod prvog ovosezonskog rivala.

Klub je uoči početka nove sezone predstavio i nove garniture u kojima će igrati. Putem društvenih mreža objavili su fotografije domaće, gostujuće i treće garniture. Proizvodi ih mađarska tvrtka 2Rule koja postoji od 2018. godine, a hrvatski klub s njima surađuje posljednje četiri godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NK Osijek (@nkosijek)

Prva utakmica Hrvatske nogometne lige je za Osječane na rasporedu 3. kolovoza, a suparnik im je novi prvoligaš Šibenik. Tako bi trebali imati dobru podlogu da protiv lakših protivnika uspješno započnu sezonu i pripreme se za nove izazove na domaćim i europskim travnjacima.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije