PRIJE BRAZILA

FOTO Otac Joška Gvardiola danas prodavao ribu na Dolcu, pridružili se stariji Livaković i Petković

Zagreb: Tata Joška Gvardiola, Tihomir, u društvu Branka Livakovića i Jakova Petkovića
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
09.12.2022.
u 14:29

Gvardiol mlađi najugodnije je iznenađenje Hrvatske na Mundijalu u Kataru pa neki već za 20-godišnjaka tvrde da je najbolji stoper svijeta. Uz stopera, najviše se iskazao vratar Livaković koji je protiv Japana u osmini finala obranio tri jedanaesterca.

Hrvatska reprezentacija od 16 će sati na stadionu Education City igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Brazila. Stoga je bilo zanimljivo na zagrebačkoj tržnici Dolac danas vidjeti očeve i strica triju naših reprezentativaca uoči utakmice. Tihomir Gvardiol, Joškov otac, prodavao je ribu, a u druženju su mu se pridružili Dominikov stric Branko Livaković i Brunov otac Jakov Petković.

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Gvardiol mlađi najugodnije je iznenađenje Hrvatske na Mundijalu u Kataru pa neki već za 20-godišnjaka tvrde da je najbolji stoper svijeta. Uz stopera, najviše se iskazao vratar Livaković koji je protiv Japana u osmini finala obranio tri jedanaesterca i vatrene poslao dalje. 

Iako naši nogometaši igraju protiv prvog favorita prvenstva, na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji pokazali su da je sve moguće kada su došli do finala natjecanja. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 6

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
15:37 09.12.2022.

Tihomire, javi se Tončici, poznatoj TV voditeljici, nikad se ne zna.

CR
Crvenitepih
11:55 10.12.2022.

Čemu ovakvi komentari malodušnici

ZO
zoran234
16:40 09.12.2022.

Treba on dati ćaletu koju kintu da se ne smrzava nepotrebno na pijaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije