Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ U FINALU

FOTO Pogledajte kako je Dalić tješio izbornika Tucka. On najbolje zna kako se osjeća

Zagreb: Hrvatska i Španjolska u finalu Europskog prvenstva u vaterpolu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
16.01.2024.
u 21:58

Hrvatska vaterpolo reprezentacija će već za 15 dana nastupati na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Rezultat ovog velikog natjecanja bit će ključan za plasman na Olimpijske igre

Hrvatska vaterpolo reprezentacija završila je Europsko prvenstvo sa srebrom oko vrata. U finalnoj utakmici natjecanja Španjolska je bila bolja i pobijedila rezultatom 11:10 te tako došla do svog prvog naslova prvaka Europe. Hrvatska je odigrala sjajnu utakmicu, ali su u posljednjoj četvrtini njihova obrana uspjela neutralizirati pokušaje Barakuda te uz tri gola preokrenuti rezultat.

Nakon utakmice izbornik hrvatskih vaterpolista bio je izrazito razočaran, a moglo se to vidjeti prilikom intervjua nakon utakmice. "Moji su momci danas dali srce i sve. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, kontrolirali utakmicu. Mogao bih svašta sada reći", rekao je Ivica Tucak. Više možete pročitati OVDJE.

GALERIJA Dalić tješio izbornika Barakuda Ivana Tucka

Zagreb: Hrvatska i Španjolska u finalu Europskog prvenstva u vaterpolu
1/4

Kamere su uhvatile trenutak nakon posljednjeg zvižduka kada je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić zagrlio izbornika Tucka. Vatreni su tamo doživjeli slično razočaranje kada su u finalu izgubili od Francuske rezultatom 4:2. 

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska vaterpolo reprezentacija će već za 15 dana nastupati na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Rezultat ovog velikog natjecanja bit će ključan za plasman na Olimpijske igre te će usprkos ovome razočaranju morati skupiti snagu i nastaviti borbu.

VIDEO Hrvatska pred prepunim tribinama ide po novo 'domaće' zlato: Vaterpolisti se bore s opasnom Španjolskom

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:18 16.01.2024.

Dalić najbolje zna kakav je osjećaj izgubiti od trećerazrednih reprezentacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije