LOŠA VEČER

FOTO Razočarani Zoran Mamić nije mogao gledati potop Dinama. Otišao je pratiti Zrinjski

Zenica: Zoran Mamić na utakmici između Sarajeva i Željezničara
Armin Durgut/PIXSELL
01.09.2023.
u 16:53

Hrvatski prvak nije uspio izboriti grupnu fazu Europske lige, a bivši trener odustao je od praćenja utakmice nakon što je Nevistić treći put izvadio loptu iz mreže

Nogometaši mostarskog Zrinjskog postali su prvi klub iz Bosne i Hercegovine koji je izborio plasman u skupinu nekog europskog natjecanja i tako su ispisali povijest. Plemići Krunoslava Rendulića su u 1. pretkolu Lige prvaka nakon jedanaesteraca izbacili armensku Uratu pa u drugom ispali od Slovana iz Bratislave.

Zatim su u 3. pretkolu Europske lige izbacili islandski Breidablik, a u playoffu su namučili LASK iz Linza te se umalo plasirali u Europsku ligu Nakon poraza od 2:1 u Linzu, u četvrtak je u Mostaru bilo 1:1 te se Zrinjski tako plasirao u grupnu fazu Konferencijske lige.

VEZANI ČLANCI:

U svečanoj loži našao se bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zoran Mamić, koji je utakmicu Zrinjskog i LASK-a gledao iz prvih redova, njegov brat Zdravko nije zapažen na utakmici. Zoran je na televiziji pratio i ogled zagrebačkog Dinama te Sparte iz Praga, a nakon što su plavi primili i treći pogodak, mladi Mamić je razočarano otišao na svoje mjesto, piše portal 24 sata

Fotografiju možete pogledati OVDJE

Komentara 13

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
17:27 01.09.2023.

Nije on nikakvi bjegunac od hrvatskog pravosuđa nego je otišao u Bosnu i Hercegovinu da ne bude žrtva presuda koje su donijete od korumpiranih sudaca na korumpiranom sudu.

BO
bombaatomska
18:24 01.09.2023.

Mamić je Dinamovac i proganja ga Služba Jugoslavenske bezbednosti..Sve već viđeno.I sve do nove oluje.

EJ
ejStef
19:58 01.09.2023.

Mislim da će gledati to još puno puta ako Nevistić ostane na golu. Svaki udarac u okvir je 90% gol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije