MOMČAD POLUSEZONE

FOTO Zašto ne? Petković i Livaja konačno zajedno, pogledajte tko je najbolji igrač HNL-a

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
14.11.2022.
u 21:59

Predstavljena je najbolja ekipa prvog dijela sezone HNL-a. Glavni igrači Dinama i Hajduka nalaze se ondje zajedno, a najvišu ocjenu ima Bočkaj.

Sofascore je objavio najbolju momčad SuperSport HNL-a u jesenskom dijelu sezone.

- Nakon 17 kola završio je ovogodišnji dio HNL-a, a mi smo za Vas pripremili naših najbolje ocijenjenih 11 igrača - napisali su pa nastavili:

- Igrač s najvećom ocjenom je, kao i prošle godine na pola sezone, Petar Bočkaj, no hoće li uspjeti zadržati vodstvo do kraja tek nam je za saznati.

21.05.2022.,Zagreb - 36. kolo Prve HNL, Dinamo - Hajduk Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Modri predvode ekipu.

- Najviše igrača u momčadi ima jesenski prvak Dinamo s njih 4 dok su Varaždin, Istra te Hajduk na 2. Zadnji igrač je Mijo Caktaš iz Osijeka - navode.

Evo kako izgleda momčad.

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Komentara 2

BI
Binkić
08:15 15.11.2022.

Njih dvoje su toliko dobri da ih ni iz Kine ne traže a kamoli neke ozbiljnije lige.

KA
kažemja
01:20 15.11.2022.

Kad bi se u izbor najboljih igrača stavio i faktor igranja u Europi onda nitko iz Hajduka nije zaslužio biti u prvih 11. Što je taj Livaja ,formalno najbolji strijelac HNL napravio u Europi? Nula ,čista nula .Koliko je golovaa dao ?? Sory ,dao je gol ali u vlastitu mrežu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije