NOVI ČLAN MLS-A

FOTO Zgodni hrvatski vratar objavio fotografije sa svadbe, ali obožavateljice 'lude' zbog jedne druge

03.02.2022.
u 08:32

Ubrzo se vratar morao odvojiti od svoje drage, ali samo privremeno, budući da su ga čekale obaveze u novom klubu. Iz bugarskog Ludogoreca Kahlina se selio je u SAD, u Charlotte, najnovijeg sudionika MLS-a

Bivši golman HNK Gorice i njezin nekadašnji kapetan Kristijan Kahlina oženio se dugogodišnjom djevojkom tik pred nastavak sezone.

Na svadbi je bio cijeli niz bivših i aktualnih igrača Gorice, koji su došli proslaviti veliki dan bivšega kapetana. Kahlina je ozakonio svoju dugogodišnju vezu s Nikolinom Livajić koja je na sebi imala jednostavnu usku bijelu vjenčanicu sa zanimljivim dodatkom ogrlice i šešira. 

Kristijan je pak nosio bordo odijelo što i nismo navikli vidjeti na hrvatskim mladoženja. Iako je svadba bila već 8. siječnja i Kahlina se sudbonosnim 'da' odmah pohvalio, sada je objavio nove fotografije gdje se vidi da su se mladenci fotografirali na zagrebačkom Gornjem gradu.

Iako je Kristijan 'lud' za svojom suprugom i to često ističe na društvenim mrežama, obožavateljice ponekad počasti kojom fotografijom bez majice, baš kao što je to učinio i ovoga puta. Nekima je na njegovo isklesano tijelo pod suncem zasigurno ubrzao puls.

Inače, ubrzo se vratar morao odvojiti od svoje drage, ali samo privremeno, budući da su ga čekale obaveze u novom klubu. Iz bugarskog Ludogoreca Kahlina se selio je u SAD, u Charlotte, najnovijeg sudionika MLS-a.

Dodajmo, isti vikend kada su se vjenčali Kahlina i njegova Nikolina, učinili su to i Kristijan Lovrić te Monika Conjar. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije