Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI VIŠE INFORMACIJA

Francuzi o Lovrenu: 'Nije ga bilo na treningu. Činilo se da se planira vratiti u Hrvatsku'

France - Ligue 1 - RC Lens v Olympique Lyonnais
Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS
1/3
14.02.2024.
u 14:22

Posljednji put je Dejan Lovren igrao 26. siječnja u porazu protiv Rennesa (3:2) i nije odradio dobar posao. Navijači Lyona zamjerili su mu poražavajući učinak, a kritike je dobio i od francuskih medija

Pregovori oko povratka Dejana Lovrena u Dinamo su se zakomplicirali i gotovo je sigurno da neće ostatak sezone provesti na Maksimiru. Ipak, nije još sve utihnulo. Opcije su bile njegov dolazak na posudbu ili raskid ugovora s francuskim klubom. Tamošnji mediji sada donose nove informacije.

Portal Lyon Foot prati zbivanja u francuskom velikanu. "Nedostajalo je na treningu i treće ime, ono Dejana Lovrena. Pisalo se o tome da ga priželjkuju u zagrebačkom Dinamu pa se moglo pomisliti da je otišao na let za rodnu zemlju. Prema informacijama iz kluba, hrvatski stoper je u Decinesu i ostao je na liječenju svoje ozljede", pišu Francuzi.

GALERIJA Golijada u Kranjčevićevoj! Lokomotiva dvaput povela, a Dinamo dvaput izjednačio

France - Ligue 1 - RC Lens v Olympique Lyonnais
1/7

Dodaju kako njegov nastup u utakmici protiv Nice ovoga petka još uvijek nije potvrđen. Posljednji put je igrao 26. siječnja u porazu protiv Rennesa (3:2) i nije odradio dobar posao. Zapravo, L'Equipe ga je proglasio najgorim igračem utakmice, a razljutio je i navijače Lyona.

VEZANI ČLANCI:

U Lyon je Lovren stigao upravo iz Dinama 2010. godine za devet milijuna eura. U karijeri je nastupao za Southampton, Liverpool i Zenit. Prije nekoliko godina, dok je još igrao u Zenitu, postojala je opcija njegovog povratka u Dinamo, ali to se nije ostvarilo. U plavom dresu nastupio je 57 puta i zabio tri gola. S Dinamom je osvojio dva naslova prvaka Hrvatske i jedan Kup.

VIDEO Vatreni stigao u Zagreb na potpis ugovora, u Dinamu će pokušati oživjeti karijeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije