Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET

Futsal Dinamo s visokih 5:1 svladao Osijek i došao nadomak prvog mjesta na tablici

Zagreb: UEFA Futsal Liga Prvaka, Grupa 5, MNK Futsal Dinamo - Titograd
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
27.01.2024.
u 22:07

U nedjelju će Square i Torcida igrati posljednju utakmicu 13. kola. Nakon toga slijedi pauza tijekom koje će reprezentacije Hrvatske i Slovenije odigrati prijateljsku utakmicu

Futsal Dinamo je na gostovanju kod Osijeka slavio s uvjerljivih 5:1. Tom su pobjedom zasjeli na drugo mjesto tablice HMNL. Najbolji učinak imao je Neven Zonjić s tri gola. U strijelce su se upisali Luka Perić i Ante Pipalica s po jednim golom. Za Osijek je zabio Andrej Pandurević.

U drugom susretu kola Novo vrijeme i Olmissum odigrali su bez pobjednika (2:2). Lima i David Barbarić zabili su za domaću momčad, a od gostiju strijelci su bili Duje Kustura i Antonio Juretić.

GALERIJA Futsal Dinamo pred mnoštvom navijača osvojio prvi naslov prvaka Hrvatske

Zagreb: UEFA Futsal Liga Prvaka, Grupa 5, MNK Futsal Dinamo - Titograd
1/23

Pula Stanoinvest, trenutačno vodeća momčad prvenstva s bodom više od Dinama, izgubila je Vrgorcu rezultatom 4:3. Za Vrgorac su zabijali Josip Bošković, Marko Gašpar, Mateo Kozarić i Ivan Grbavac. Za Pulu je Manolo Bilić zabio dva gola, a Jesus Blazquez jedan.

VEZANI ČLANCI:

U nedjelju će Square i Torcida igrati posljednju utakmicu 13. kola. Nakon toga slijedi reprezentativna pauza tijekom koje će Hrvatska i Slovenija odigrati prijateljsku utakmicu.

VIDEO Otkriveni su detalji senzacionalnog transfera na Poljud. Evo koliko će Hajduk platiti za Josipa Brekala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije