kao u ateni

Gobac: Pobijedit ćemo! Bude li suđenje OK

'10.06.2012., Zagreb, - Hotel Panorama,  okupljanje muske rukometne reprezentacije zbog priprema na Olimpijske igre. Zoran Gobac, Slavko Goluza. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
10.08.2012.
u 07:18

Ova je momčad u nekim segmentima imala čak i bolje uvjete od one prije osam godina! Očekujem da i ona potvrdi klasu

Zoran Gobac, dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, supotpisnik je svih medalja hrvatskih rukometaša. I onih zlatnih olimpijskih iz Atlante 1996. i Atene 2004. Od ponedjeljka je u Londonu.

– Naša je momčad, kao što je bila i ona u Ateni, besprijekorno pripremljena. Kao i ona atenska, u vrhunskoj je formi. I očekujem da će ponoviti isti uspjeh. Samo, u Grčkoj je bilo puno više naših navijača, oko pet tisuća. Skupi li ih se u Engleskoj u završnici tisuću, bit će sjajno. Jer, druga su vremena, kriza je.

Francuzi su velika prepreka.

– Težak suparnik kojega možemo svladati bude li suđenje korektno. U utakmici Francuza i Španjolaca nije bilo, srpski sudački par nije se iskazao. Bilo je to vraćanje dugova Francuzima za Europsko prvenstvo u Srbiji (kada su Francuzi ispali u skupini drugoga kruga, nap. a.). Srpski je par inače jako dobar, no u četvrtfinalu sudio je ispod razine suđenja u regiji, forsirao je Francuze.

I Tunižanima je dopuštena tučnjava protiv nas.

– Suđenje nije smjelo biti povjereno neiskusnim Argentincima. Tuniski izbornik je Francuz, kao da su željeli ozlijediti naše igrače.

U Ateni je momčad vodio Lino Červar, sada s klupe dirigira Slavko Goluža.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka.

Komentara 8

R9
ronaldo 9
08:05 10.08.2012.

je istina je da je Gobac lopov i da se dobro obogatio uz rukomet, ali da njega nema mislim da nebi bilo ni rk Zagreba a samim tim ni reprezentacija nebi bila toliko jaka,ipak je 80% reprezantacije bilo u tom klubu

SA
santos008
08:18 10.08.2012.

Goluza ,ne mogu oni tebe mrziti koliko te Hrvati vole.Pobijedili ste[nakantali] i prvake i doprvake da vise nista ne uradite mi smo zadovoljni ,dokazali ste da vam je u Beogradu nanesena nepravda ,ali na neutralnom terenu dokazali ste im tkoo smo mi ,a tko su oni.''Neka pati.............................................

SB
sbb
07:29 10.08.2012.

Samo nek se ne mjesa i mozemo skroz do zlatne medalje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije