HRVATSKI TENISAČ

Gojo nadomak glavnog ždrijeba u Indian Wellsu, bez problema porazio Argentinca

Rijeka: Borna Gojo i Dominic Thiem u drugom meču između Hrvatske i Austrije u kvalifikacijama Davis Cupa
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
07.03.2023.
u 10:05

Petra Marčinko, s druge strane, nije ostvarila pobjedu. Svladala ju je Ruskinja Gračeva.

Hrvatski tenisač Borna Gojo na korak je od plasmana u glavni ždrijeb ATP teniskog turnira u Indian Wellsu nakon što je prošao prvo kolo kvalifikacija svladavši Argentinca Andreu Collarinija (ATP-190.) sa 6-2, 6-2 poslije sat i 14 minuta igre, dok je Petra Marčinko zaustavljena u kvalifikacijama. 

Gojo (ATP-121.) je za pobjedu protiv argentinskog tenisača servirao pet aseva i ni jednom nije izgubio svoj servis dok ga je suparniku uzeo četiri puta. U zadnjem kolu kvalifikacija igrat će protiv pobjednika susreta između Španjolca Pabla Andujara (ATP-249.) i Portugalca Nuna Borgesa (ATP-80.).

Sedamnaestogodišnju Petru Marčinko (WTA-161.) je na putu do glavnog ždrijeba Indian Wellsa zaustavila Ruskinja Varvara Gračeva (WTA-66.) pobijedivši je sa 7-6(2), 6-4 poslije sat i 40 minuta igre. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije