ROYAL ALBERT HALL

Goran Ivanišević ponovno u Wimbledonu legendi

11.04.2009.
u 12:15

Ono što je Wimbledon u profesionalnom tenisu, to je turnir u londonskom Royal Albert Hallu za teniske legende koje sudjeluju u ATP Champions Touru. Ove godine će ponovno sudionik biti i Goran Ivanišević, koji kaže kako je to najbolji turnir u zatvorenom na kojem je nastupao.

Iako se The Masters Tennis turnir u Royal Albert Hallu igra tek početkom prosinca, medijska buka je već počela. Jedan od sudionika će biti i hrvatski as, Goran Ivanišević, koji je 2006. izgubio u finalu od Paula Haarhuisa, a prema vlastitim riječima jedva čekam ekshibiciju u Londonu.

- Moram se vratiti u Royal Albert Hall, fantastično mjesto za tenis i jednostavno se moram podsjetiti tog osjećaja - kaže Goran i nastavlja:

- U cijeloj karijeri nisam igrao na ugodnijem turniru u zatvorenom prostoru, a publika je odlična.

Turnir se igra od 1. do 6. prosinca, a natjecanje po skupinama počinje u utorak. Po četiri tenisača su u svakoj skupini, a pobjednici skupina igraju veliko nedjeljno finale.

Svake godine turnir posjeti više od 35 tisuća zaljubljenika u tenis, koji će i ove godine moći uživati u odličnim potezima teniskih legendi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije