Gazzetta tvrdi

Gotovo je! Jedvaj potpisao petogodišnji ugovor s Romom

Tin Jedvaj (1)
Goran Stanzl/Pixsell
10.07.2013.
u 21:34

Jedvaj bi tako već danas trebao postati igrač Rome, iako je nedavno bio pred potpisom za Tottenham

Mladi nogometaš Dinama Tin Jedvaj karijeru će nastaviti u Italiji!  La Gazzetta dello Sport objavila je da su čelnici hrvatskog prvaka danas stigli u Rim na posljednje pregovore s Walterom Sabatinijem, sportskim direktorom Rome. Nakon što je Zoran Mamić sve dogovorio s predstavnicima Rome, Jedvaj je uspješno obavio liječnički pregled u Rominom kampu u Trigoriji.

Mladi branič navečer je potpisao ugovor na pet godina, a nagađa se da će Dinamo dobiti pet milijuna eura i 20 posto od budućeg transfera.

Jedvaj, koji je za Dinamo odigrao 13 utakmica u HNL-u, tako je postao igrač Rome, iako je nedavno u paketu s Halilovićem bio pred potpisom za Tottenham. Taj je posao propao, a talijanski mediji tvrde da znaju i razlog, a to možete pročitati OVDJE.

A osim Tina, u Rim se seli i jedan mladi nogometaš Hajduka, ali on je potpisao za Lazio.

Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi.

>>Dinamo je vezao Alena i Tina i ne mora ih prodati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije