SKANDAL

Gradonačelnik Beograda podivljao: 'Sudite li ovako u Hrvatskoj?!' Brutalno je vrijeđao suce

Beograd: Srpski političari glasali na lokalnim izborima
R.Z.
11.10.2024.
u 12:01

Slavni srpski vaterpolist, a danas gradonačelnik iz Vučićeve stranke, napao je crnogorske suce Stanka Ivanovskog i Veselina Miškovića.

Vaterpolisti Novog Beograda slavili su protiv splitskog Jadrana nakon boljeg izvođenja peteraca (18:17), ali ovaj dvoboj regionalne lige ostao je u sjeni primitivnog ispada beogradskog gradonačelnika Aleksandra Šapića. Slavni srpski vaterpolist, a danas gradonačelnik iz Vučićeve stranke, napao je crnogorske suce Stanka Ivanovskog i Veselina Miškovića.

VEZANI ČLANCI:

Delegat Dragan Rajević detaljno je opisao cijeli incident: 'Je*em vam mater. Pi*** vam materina. Nećete više suditi u Beogradu. Sudite li tako u Hrvatskoj? Nećete vi je*** moj klub, kao i bezbroj uvreda koje nisu primjerene normalnim ljudima, koje su vulgarne i ponižavajuće za bilo koje normalno ljudsko biće' napisao je Rajević u svom izvještaju.

Kako navode srpski mediji, tu nije bio kraj divljanju. Šapić je nakon utakmice došao do svlačionice i tamo opet izvrijeđao suce, kojima je delegat savjetovao da podnesu disciplinsku prijavu protiv njega. Međutim, oni to nisu napravili. 

Komentara 2

Avatar Krile102
Krile102
12:13 11.10.2024.

Divljak bio divljak ostao

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
13:28 11.10.2024.

Gradonačelnik se mora na sve načine boriti za navodno svoje da se ne postavlja pitanje od kud mu hrvatsko prezime …

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije