MOGAO BI OSTATI

Grci žele Petkovića ali nemaju novca. Cjenkanje? U Dinamu su jasni - to ne dolazi u obzir

Zagrijavanje uoči utakmice zaostalog 5. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Varaždina
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
07.07.2024.
u 15:30

Drugi je problem Grcima Petkovićeva plaća. Napadač vatrenih navodno traži dva milijuna eura godišnje, što mu PAOK ne bi dao

Prema pisanju grčkih medija, za Brunu Petkovića je zainteresiran grčki PAOK, koji je izbacio Dinamo u osmini finala Konferencijske lige. Klub iz Soluna, prema tom izvoru, čak i nije spreman iskrcati 2,5 milijuna eura odštete nego bi se cjenkao s Dinamom, na što Velimir Zajec i njegovi ljudi ne pristaju. Drugi je problem Grcima Petkovićeva plaća. Napadač vatrenih navodno traži dva milijuna eura godišnje, što mu PAOK ne bi dao.

Moreno Živković ide na novu posudbu u Lokomotivu. Početkom godine Dinamo ga je povukao s posudbe iz Lokomotive kako bi pojačao konkurenciju na stoperskim pozicijama, ali nije se dugo zadržao u Maksimiru, odigrao je devet utakmica uz jedan gol i asistenciju. Sada ide natrag na posudbu na Kajzericu, odnosno već se pridružio pripremama lokosa na Mariborskom Pohorju.

S Dinamom je, pak, još uvijek Lukas Kačavenda kojem je istekla posudba iz Lokomotive u Dinamo, ali će pripreme odraditi s plavima nakon što je dobio posebnu potvrdu iz kluba. On se oporavio od rerupture ligamenta koljena.

Zagrijavanje uoči utakmice zaostalog 5. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Varaždina
1/3
Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
15:57 07.07.2024.

... niti jedna Ponuda za Brunu nemože biti dobra... previše on nama znači, treba ostati uz povećanje plaće, niti njemu treba odlazak u lošiji klub, niti si Dinamo može dozvoliti odlazak najboljeg igrača i zamašnjaka igre... dakle, Petko ostaje, pod mus...

Königsberg
10:56 08.07.2024.

Petković bi najpametnije napravio da ostane ovdje gdje je jer Dinamo je svoj sustav igre prilagodio njemu i zato je Petko tako dobar, a gdje god drugdje da ode bit će samo jedan od novih igrača koji će se morati dokazivati i prilagođavati načinu igre nove momčadi jer se ona neće -njemu! U Dinamu je odlično plaćen, pruža jako dobru igru i navijači ga vole. Njegov ostanak u Dinamu je win-win za sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije