ATENA

Grčki derbi prekinut zbog divljanja navijača - dva puta

Navijači Grčka neredi Panathinaikos (1)
Foto: AFP
1/17
18.03.2012.
u 21:44

Susret je prvo prekinut na poluvremenu, a onda konačno u 83. minuti radi divljanja navijača PAO-a

Jedan od najvećih europskih, i najveći grčki derbi između Panathinaikosa i Olympiakosa prekinut je na početku drugog poluvremena kod rezultata 0:0.

Igrači se nakon odlaska u svlačionicu na odmor nisu ni vraćali na travnjak jer su na stadionu buktjeli neredi. Naime, navijači domaćeg PAO-a policiju su napali bakljama, stolicama, komadima ograde na što su snage reda uzvratile suzavcem.

Kad se situacija smirila, tek nakon 45 minuta utakmica je nastavljena. Gostujuća je momčad, naime, tražila sve moguće sigurnosne garancije, a u 51. minuti pogotkom Djamela Abdouna došli su u vodstvo.

Navijači su odlučili ne dopustiti da se susret završi pa je zbog nereda ponovno prekinut u 83. minuti. Kako ovo Atenjanima nije prvi put da su izazvali nerede ove sezone, vjerojatno ih čeka stroga kazna.

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:01 18.03.2012.

Tu se vjerovatno radi i o latentnoj frustraciji mladih koja veze nema sa nogometom.

AC
acmilano
23:46 18.03.2012.

Kada ce nasi novinari,a i prijatelji sporta shvatiti,da se U CIJELOM SVIJETU derbijem nazivaju susreti klubova iz istog grada ili iste regije,a ne po stanju na tablici ili po dugogodisnjem rivalstvu.Malo se svi raspitajte...!

OB
-obrisani-
08:41 19.03.2012.

Ovi me ne cude.... Kad vidimo sto su radili po Grckoj u prosvjedima protiv vlade,kako bi se mogli drugacije ponijeti na tribinama sportskog ugodjaja.... U prosvjedima su gorile zgrade ,na policiju se islo molotevljevim koktelima,kamenjem, ovdje bakljama ogradama i stolicama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije