BARCELONA

Guardiola: Prošli smo strašnu skupinu

Josep Guardiola
AFP
10.12.2009.
u 08:53

Trener europskog i španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Josep Guardiola uputio je velike čestitke svojim nogometašima za krucijalnu pobjedu u Kijevu protiv Dinama 2-1 u 6. kolu Lige prvaka.

Iako je Dinamo poveo već u 2. minuti, Barcelona je uspjela napraviti preokret, te s golovima Xavija Hernandeza i Messija izboriti pobjedu kojom su osigurali prvo mjesto u skupini, a to znači i prednost domaćeg terena u uzvratnoj utakmici osmine finala.

- Dobro smo reagirali nakon njihovog ranog gola. Moji igrači iskazali su potrebnu strpljivost i kontrolirali su utakmicu. Čestitam im jer su se lavovski borili i trudili. Ovo je bila strašno teška skupina u kojoj smo uspjeli preskočiti sve teške prepreke. Koliko je skupina bila zahtjevna, najbolje pokazuje da je Dinamo osvojio pet bodova, a na kraju je zadnji na ljestvici – izjavio je Guardiola.

Posebno je bio zadovoljan zbog prvog mjesta u skupini.

- Prošle sezone smo i u četvrtfinalu i u polufinalu bili gosti u uzvratnim susretima, pa smo opet otišli do kraja. Ipak, lijepa je prednost imati uzvratni dvoboj na svom terenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije