SKIJANJE

Gut prva, 
Tina Maze 18., a Sofija 43. 
u Söldenu

'04.01.2011., Sljeme, Zagreb, Hrvatska -  Druga slalom voznja zenske utrke Snow Queen Trophy za FIS Svjetski kup.  Sofija Novoselic.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
26.10.2013.
u 22:07

Sutra se vozi muški veleslalom u kojem nastupaju Kostelić i Zubčić

U prvoj utrci nove sezone, u ženskom veleslalomu u Soldenu, slavila je Lara Gut kojoj je pripalo 35.000 švicarskih franaka. Slovenka Tina Maze bila je tek 18. Jedina hrvatska predstavnica Sofija Novoselić nije ušla u drugu vožnju. Ona je u cilj ušla kao 43., sa pet minuta i 43 sekunde zaostatka za vodećom. Sutra se vozi muški veleslalom u kojem nastupaju Kostelić i Zubčić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije