LOŠA VEČER

Gvardiol meta navijača nakon 'sedmice' Cityja protiv Leipziga: 'Halaand mu osjetno snizio cijenu'

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Manchester City v RB Leipzig
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/3
15.03.2023.
u 08:16

Bio je to blijed nastup za cjelokupnu momčad RB Leipziga, čiji je vratar loptu iz mreže vadio čak sedam puta. City je izjednačio svoju rekordnu pobjedu u Ligi prvaka, a naš reprezentativac Joško Gvardiol posljednjih se dana povezuje upravo s klubom s Etihada...

Nogometaši Manchester Cityja plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon uvjerljive 7-0 pobjede na svom Etihadu protiv Leipziga, a zvijezda večeri bio je Erling Haaland koji je postigao pet golova. Prvi susret osmine finala, kada je Leipzig bio domaćin, završio je 1-1, a sva neizvjesnost oko toga tko će proći dalje nestala je u prvom poluvremenu. Vodio je City tada 3-0, a sve je golove postigao Haaland, u 22. iz jedanaesterca, 24. minuti te nadoknadi prvog dijela. Na samom startu drugog poluvremena City je zabio nova tri gola. Prvo je strijelac bio Ilkay Gundogan u 49. minuti, a potom je nova dva, u 53. i 57., dao Haaland. Sve je okončano golom Kevina De Bruynea u 92. minuti. 

Za goste je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol koji kao ni bilo tko drugi u njegovoj momčadi sinoć nije mogao zaustaviti Haalanda i društvo. Upravo se klub Pepa Guardiole spominje kao iduća potencijala destinacija 21-godišnjeg vatrenog, a navijači su njegov nastup masovno komentirali na Twitteru. Smatraju da se nije u najboljem svijetlu predstavio pred mogućim budućim poslodavcem - Sofascore mu je, primjerice, dao ocjenu 5.5.

- Haaland je sam samcat Gvardiolu spustio cijenu za nekih 20 milijuna funti - piše stranica Football Tweet.

- Gvardiol je taktički odigrao katastrofalno da ga City ne kupi - navodi drugi. 

- Joško Gvardiol protiv Manchester Cityja nije napravio nijedan start ili oduzimanje lopte. Nije to bio najbolji 'intervju' pred potencijalnim budućim poslodavcima - piše portal Squawka. 

- Gvardiol je navijač Liverpoola pa si snižava cijenu da si ga možemo priuštiti - šali se jedan navijač Redsa. 

Sjajnom predstavom City je izjednačio svoju rekordnu pobjedu u europskim natjecanjima. Prije četiri godine je s identičnih 7-0 pobijedio Schalke.

Komentara 9

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:30 15.03.2023.

Gvardiol nije baš nešto griješio ali nije ni puno spriječio. City je jednostavno prejak a Haaland je vanserijski centarfor. Da nisu povukli ručnu nakon 60 minuta bilo bi dvoznamenkasto.

Avatar ivica48
ivica48
09:14 15.03.2023.

Što bi Haland napravio da mu drugi igrači sve ne stave na tacnu

TR
truba
09:05 15.03.2023.

Budimo realni ,nije imao svoju večer. Sa druge strane od 7 golova, 5 odbijanaca. Nije mogao gotovo ništa napraviti,penal da ne spominjem, eventualno gol Gundogana,mogao se bolje postaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije