IMA POTPORU PUBLIKE

Gvardiol sve iznenadio objavom nakon loše igre u derbiju: Englezi stali iza hrvatskog braniča

Premier League - Chelsea v Manchester City
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/5
14.11.2023.
u 09:56

"Činjenica da mu je ovo prvi loš nastup za City, a prošla su tri mjeseca od početka sezone, je zapravo dobar znak", navodi se u tekstu Manchester City News-a

Manchester City i Chelsea odigrali su utakmicu 12. kola engleske Premier Lige. Momčadi su postigle ukupno čak osam golova, a konačan rezultat bio je 4:4. Joško Gvardiol igrao je cijelu utakmicu, no nije zadivio svojim nastupom. Osobito je lošu reakciju imao u 37. minuti kada su londonski "plavi" poveli s 2:1.

Premda nije dobro igrao, hrvatski reprezentativac iznenadio je navijače i nogometnu publiku nakon utakmice. Na svojoj službenoj Facebook stranici objavio je sliku s terena uz koju stoji isprika i emoji slomljenog srca.

GALERIJA Dinamo i Rijeka bez pobjednika na Rujevici. Jakirović je preživio 

Premier League - Chelsea v Manchester City
1/22

Na ovu objavu se osvrnuo i portal Manchester City News. "Šteta je što osjeća da se mora ispričavati. Možda nije odigrao najbolje, ali svaki igrač može imat utakmicu u kojoj nije baš najbolji. To je dio igre", navode u tekstu pa zaključuju:

VEZANI ČLANCI:

"Činjenica da mu je ovo prvi loš nastup za City, a prošla su tri mjeseca od početka sezone, je zapravo dobar znak." Dodaju i kako će zasigurno imati puno potpore da se oporavi od ovog nastupa i nastavi sa sjajnim igrama.

VIDEO Dalić poručio: 'Nikad nisam bio jači nego sada. Nema šanse da odustanem'

Komentara 4

SS
sokac sa drave
10:12 14.11.2023.

U repki Josko jos nije odigrao utakmicu koju treba pamtiti.On nije dobar koliko ga mediji hvale.On je za sada samo mlad,perspektivan i nista vise od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije