Bijela nada ide na trening kod Roberta Mancinija

Hajduk pušta Džonija ako ga Man. City osigura na dva milijuna eura

'19.07.2011., Poljud, Split - 1. HNL, Hajduk Split - HNK Sibenik.  Ivan Jakov Djoni,prije pocetka utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
08.08.2011.
u 23:00

Hajduk je donio odluku i pušta svoju mladu napadačku nadu na desetodnevni trening u Manchester City, ali uz jedan uvjet

Uprava Hajduka, na čelu s predsjednikom Hrvojem Malešom od Citya traži da za deset dana treninga osigura Džonija na iznos od dva milijuna eura. Naravno, to ne znači da City mora uplatiti dva milijuna eura, ta polica stoji nekoliko tisuća eura, ali Hajduk se želi osigurati kako im se mladi dragulj slučajno ne bi ozlijedio na treningu pod paskom Roberta Mancinija.

Tijekom utorka Machester City bi trebao dati svoj odgovor, a ako bude pozitivan onda će brzo stići i zrakoplovne karte za Džonija. Podsjetimo, u četvrtak je Hajduk dobio dopis od trenera Citya Roberta Mancinija sa zamolbom da Džonija puste na trening i odigravanje prijateljskih utakmica.

Komentara 7

OB
-obrisani-
00:17 09.08.2011.

Mateo igra u Dinamu ,zasto Dzoni ne igra u Hajduku ?

OB
-obrisani-
07:06 09.08.2011.

Hajduk pušta Džonija ako ga Man. City osigura na dva milijuna eura a onda če moliti Boga da se mali ozlijedi da jame i maznu pare..

Avatar Idler 3
Idler 3
00:04 09.08.2011.

Ak je mali tolki talent zakaj ga puštate bez barem polusezone u bijelom dresu ?! Poslije buju vam opet svi drugi krivi jer se borite za 2. mjesto....a i to sam ak vam RNK Split pusti !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije