NAKON BUKVE

Hajduk raskinuo ugovor s Iluridzeom

Gregori Iluridze, Hajduk (1)
Tino Jurić/Pixsell
16.04.2014.
u 19:44

Iluridze nije ostavio dobar dojam, zabio je samo Zadru.

Hajduk je sporazumno raskinuo ugovor s Gruzijcem Giorgijem Iluridzeom što se i očekivalo nakon što je na isti način otišao Haris Bukva.

Ova odluka vodstva kluba se naslućivala, posebno jer je sportski direktor Goran Vučević nije bio zadovoljan dvojcem koji je ljetos stigao na Poljud.

Iluridze nije ostavio dobar dojam, zabio je samo Zadru.

>> Haris Bukva više nije igrač Hajduka

Komentara 2

MA
magnum2013
11:46 17.04.2014.

E moji novinari. Kad iz Dinama ode neki igrač danima opisujete kao promašenu politiku Dinama i Mamića. Kad je dolazio Iluridze Tudoru je baaš takav igrač trebao. Kad je dolazio onaj Alkoholikov ili kako se već zove, prvo je pitanje bilo što zna o Dinamu. Igra li taj uopće? Kad je dolazio Bukva napisao Maršić da je u Split stigao kralj centaršuteva. Dizan je u nebo kad je jednom centrirao a zabijen je gol Dinamu. Budući da sam tada radio u Austriji i poznavao Harisa godinama rekao sam da je došao iznenada jer u Grazu nije mogao napraviti lječnički i zadovoljiti uvjete. Nije kralj dugo bio na tronu. Kad nemaš novaca i prisiljen si uzimati robu koju nitko neće osuđen si na propast. Mamića proglašavate kriminalcem i profiterom, a bili bi sretni kad bi bili u stanju po Mamićevom principu kupiti za jedan a prodati za deset. No u HR je biti uspješan u nećem povod da se nekoga proglasi kriminalcem. Barem na ovim komentarima.

DU
Deleted user
10:42 17.04.2014.

Pathino,Casssio,Bukva,Iluridze se ne računaju i ne pamte.Pamte se samo Anderson Costa i Carasco!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije