juniorska hnl

Hajduk slavio protiv Dinama u juniorskom 'el croaticu'

Zagreb: Prva NL Juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk
Marko Prpic/PIXSELL
08.11.2022.
u 07:30

Juniorska momčad plavih je ostala vodeća nakon prvog poraza sezone, dok su bijeli na četvrtom mjestu.

Juniori Dinama i Hajduka odigrali su svoj veliki derbi u 12. kolu, a pobjedu je s 2:1 iz Maksimira odnio Hajduk.

Zanimljiva je i neizvjesna bila utakmica dviju juniorskih momčadi koje su bile ili još uvijek jesu u Ligi prvaka. U prvom dijelu Dinamo je bio bolji te je na odmor otišao s vodstvom od 1:0, a pogodak je postigao Gabrijel Rukavina u 21. minuti. Imale su obje momčadi nekoliko prilika, no na odmor se otišlo s prednosti plavih.

U nastavku je Hajduk bio bolji i uspio preokrenuti susret u svoju korist. Splićani, koji će danas saznati svog suparnika u 1/16 finala Lige prvaka izjednačili su u 57. minuti preko Vuškovića, a za potpuni preokret pogodio je Brajković u 71. minuti preciznim udarcem s 18 metara. Plavi su pritisnuli u završnici, najbolju priliku imao je Gubijan, njegov volej s tri-četiri metra išao je ravno u vratara Hajduka.

Dinamo je ostao vodeći nakon ovog prvog poraza u sezoni, Hajduk je sad na četvrtom mjestu s devet bodova manje od plavih, ali i dvije utakmice manje (s Dugopoljem i Goricom, obje u gostima). 

>> Potukli se Boysi i Torcida

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije