GIORGI ILLURIDZE

Hajduk zainteresiran za igrača Dile koja ga je izbacila iz Europske lige

Giorgi Illuridze
sportall.ambebi.ge
Autori: av/VLM, om
27.08.2013.
u 12:53

Illuridze je 20-godišnji lijevonogi napadač koji je prvu profesionalnu sezonu odigrao u Anžiju

U potrazi za napadačem Hajduk je 'bacio oko' i na Giorgija Illuridzea iz Dile Gori koja je bijele izbacila u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Radi se o 21-godišnjem lijevonogom Gruzijcu koji je nogomet počeo igrati u Dinamu iz Tbilisija, 2010./2011. prvu profesionalnu sezonu je igrao u Anžiju iz Mahačkale, a od 2012. član je Dile. Prema Transfermarktu, njegova je tržišna cijena 125 tisuća eura.

Dila u četvrtak igra uzvrat playoffa EL protiv Rapida pa bi se transfer trebao dogovarati u četvrtak.

Hajduk je bio zainteresiran i za još jednog igrača svog protivnika, Gorana Blaževskog iz makedonskog Turnova, no na kraju ga nije doveo.

>> 'Kamerunski Redondo' u Hajduku: Ima li 20 ili 30 godina?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije