LJUTITI I RAZOČARANI

Hajdukovci: Krađa! Što će nam šest sudaca ako ništa ne vide

Hajduk Dinamo (1)
Pixsell
28.02.2013.
u 10:19

– Sjećam se kako se Krstanović bacao u Zagrebu, sad sudac stoji metar od igrača koji radi prekršaj i šuti... – žalio se Goran Jozinović

Muk je bio na večeri nakon utakmice na Poljudu. Hajdukovci su jeli i šutjeli. Koji pogled ispod oka, no nitko nije mogao govoriti. Poraz od plavih najviše ih boli. Usto, bili su uvjereni da su prevareni! Mučio ih je trenutak iz 80. minute, kada je Tino Sušić opalio, a pogodak rukom obranio Šime Vrsaljko. Sve bi bilo u redu da je Šime imao rukavice, ali za tu su dužnost Zagrepčani prijavili Ivana Kelavu... I sudac je ostao nijem.

– Ljutit sam! Opalio sam, lopta je prošla Kelavu, a onda ju je Vrsaljko zaustavio! Kako to ne mogu svirati? Lopta je išla u sam gol! – ljutio se Sušić.

Goran Jozinović, koji je Poljud podigao na noge pogotkom u 41. minuti, obrušio se na društvo u žutim dresovima.

– Tu je šest sudaca! Zašto ih je toliko ako ne vide da igrač igra rukom? Nisu nam sudili čisti jedanaesterac! Tužan sam. Svi smo šutjeli nakon utakmice. Zašto za svakim derbijem moraju ostati repovi? Sjećam se kako se Krstanović bacao u Zagrebu, sad sudac stoji metar od igrača koji radi prekršaj i šuti... – žalio se Goran Jozinović, strijelac pogotka u 41. minuti, a kad se smirio rekao je:

– Žao mi je navijača. Iznenadili su nas, došli su još i u većem broju nego u nedjelju! A mislili smo da će ih biti manje... Igrali smo odlično, zaslužili smo barem bod.

Mirko Oremuš smirivao je situaciju:

– Lijepo se sve vidi na snimci, ali vrijeme više ne možemo vratiti. Idemo dalje, moramo...

Splićani su se na tribini šalili da je Bebek sudio sjajno, da je čak i isključio igrača Dinama, što je "civilizacijski napredak". I zaista je neobično što toliki broj sudaca radi na terenu ako takve stvari ne vide... Ovo je bio prvi put u povijesti lige da rade po Uefinu modelu, da ih je šestero. Nisu se iskazali. Slab posao...

>> Sušić: Bebek mi je rekao da mi ne može suditi penal

>> Jedvaj: Laskaju mi pohvale, ali neću poletjeti, ne brinite

Ključne riječi

Komentara 43

AN
anđelko
11:50 28.02.2013.

Sve je bistro,kazneni udarac čist kao sunce ali pogledajte izvođenje kornera,svaka lopta 30-50 centimetara van obilježenog polja, gde je 1.2.3.4.5.6.sudac?

DU
Deleted user
12:08 28.02.2013.

Hajduk zvani kukulele. Kukuleleću umjesto da igraju. Po meni su najveći problem mediji - sve što Hajduk napravi je izvanredno, sve što Dinamo napravi je fuj. Hrvatski sindrom. Najbolje treba uništiti da bi prosječni nešto značili. Nogomet je igra - igrači trebaju igrati, a ne komentirati.

BS
bstrabi2
11:20 28.02.2013.

Ovaj Hajduk.Uvjek im je neko kriv.Pa dinamo da je igrao punom snagom.Hajduk bi popušio petardu.Suci su ljudi koji sude,a da su bili pravi.Onda su trebali prekinut utakmicu.Nakon bakljade.Jer ste upozoreni od Platinija.I to ste namjerno napravili.Tako da repku izbace .Iz natjecanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije