HAJDUKOVA REVIJA

FOTO Hajduk ima novi hit par! Prvi puta su se pojavili u javnosti i zasjenili Livaje

Split: Hajduk i Adidas održali modno događanje povodom početka suradnje
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/9
20.07.2024.
u 11:55

Vjerujem da će nam novi dresovi donijeti puno sreće, kazao je maneken Melnjak nakon revije, a zadovoljni su bili i drugi koji su prisustvovali događanju uoči početka nove sezone

Svečano je predstavljeno novo partnerstvo sportskih brendova Hajduka i Adidasa na jedinstvenom modnom događaju. Ideja je bila pokazati kako nositi omiljene dresove u svakodnevnim odjevnim kombinacijama jer i Hajduku i njegovim navijačima dres je više od odjevnog predmeta, on je pravi simbol ljubavi i predanosti.

Sinoć je na Institutu za oceanografiju i ribarstvo na Marjanu održan fashion show na kojem je proslavljen početak suradnje Hajduka i Adidasa

GALERIJA Hajdukovci šetali modnom pistom, bodrili ih Marko i Iris Livaja. Mlada zvijezda predstavila svoju djevojku
Split: Hajduk i Adidas održali modno događanje povodom početka suradnje
1/9

Hajdukov bek Dario Melnjak i mladi Niko Sigur našli se u ulozi manekena, a iz publike su ih bodrili Marko i Iris Livaja te drugi suigrači,  članica Uprave Marinka Akrap, predsjednik Uprave Ivan Bilić, šef Grada Splita Ivica Puljak. Bio je tamo i Rokas Pukštas, prvi puta u javnosti sa svojom djevojkom.

- Vjerujem da će nam novi dresovi donijeti puno sreće, kazao je maneken Melnjak nakon revije.

Marinka Akrap, zaslužna za marketinški procvat Hajduka istaknula je da splitski klub uvijek želi biti drugačiji i originalan. 

- Naši novi dresovi mogu se nositi kao dnevne kombinacije i to može izgledati fenomenalno - kazala je Akrap.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije