Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IGRI JE I BENZINSKA

Hoće li Jakiroviću pomoći vjenčani kum? 'Ako dobijemo Rijeku, vodim ekipu na janjetinu'

Velika Gorica:  Konferenciju za medije uo?i gostovanja HNK Gorice kod Rijeke
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
19.04.2024.
u 17:10

- Nisam još na toj razini, volio bih da mogu svoje počastiti svaki puta jer je to znak da pobjeđujem. Dapače, ako se dogodi - počastit ću ekipu. Benzinskom ili janjem, manje je bitno - rekao je Vidović koji je u jednom dijelu igračke karijere nosio dres Rijeke

Rijeka i Gorica svoj će susret 31. kola HNL-a odigrati u nedjelju od 19.30 sati. Podsjetimo, Gorica će tako gostovati kod aktualnog lidera HNL-a u jednoj od utakmica koje bi mogle značajno odrediti završnicu sezone. Riječani imaju dva boda više od drugoplasiranog Dinama, a u terminu od 17 sati istoga će dana u Kranjčevićevoj Dinamo igrati protiv Lokomotive. U zanimljivom je tonu ogled na Rujevici najavio Rajko Vidović, trener Gorice.

- Imaju 13 pobjeda i poraz na Maksimiru, kvalitetna momčad i vrhunski stručnjak na klupi. Pokušat ćemo dati sve od sebe. Vesele me neki detalji koje sam vidio protiv Dinama. Prije svega pristup i hrabrost kod mojih igrača. Dinamo i Rijeka su izuzetno kvalitetni, ali nikoga se ne treba bojati. U nogometu ne pobjedi favorit koji je na papiru i zato jest sport broj jedan - rekao je Vidović, vjenčani kum Sergeja Jakirovića, Dinamova trenera.

Prokomentirao je običaj aktualnog trenera Rijeke i prošlosezonskog trenera Gorice, Željka Sopića, koji nakon svake gostujuće pobjede svoje igrače počasti na nekoj benzinskoj pumpi, po povratku s gostovanja.

- Nisam još na toj razini, volio bih da mogu svoje počastiti svaki puta jer je to znak da pobjeđujem. Dapače, ako se dogodi - počastit ću ekipu. Benzinskom ili janjem, manje je bitno - rekao je Vidović koji je u jednom dijelu igračke karijere nosio dres Rijeke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije