Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPRILIČAN IZNOS

Hrgović je inkasirao veliki novac unatoč teškom porazu u meču karijere. Evo koliko je zaradio Hrvat

Daniel Dubois v Filip Hrgovic
HAMAD I MOHAMMED/REUTERS
02.06.2024.
u 07:24

Bio je to sasvim sigurno Hrgovićev najveći meč u karijeri, a ulozi su bili ogromni. Bila je to borba za privremeni pojas u teškoj kategoriji IBF-a, a postoji mogućnost da pobjednik ovog meča dobije i pravi pojas prvaka.

Hrvatski boksač Filip Hrgović poražen je prekidom u osmoj rundi od Britanca Daniela Duboisa u borbi za privremeni naslov teškaškog prvaka organizacije IBF koja je održana u sklopu priredbe Queensberry vs Matchrom: 5v5 održana u saudijskom Rijadu. Meč je prekinut u osmoj rundi nakon što je liječnik procijenio da Hrgović više ne može nastaviti meč.

Bio je to sasvim sigurno Hrgovićev najveći meč u karijeri, a ulozi su bili ogromni. Bila je to borba za privremeni pojas u teškoj kategoriji IBF-a, a postoji mogućnost da pobjednik ovog meča dobije i pravi pojas prvaka.

VEZANI ČLANCI:

Naš najbolji boksač je ovom borbom zaradio popriličan iznos unatoč teškom porazu od Britanca. Hrvat je dobio 37,5% zarade od meča, što bi trebalo biti nešto više od 300 tisuća eura. Hrgoviću je to tek treća najprofitabilnija borba dosadašnje karijere. Filip je više zaradio u kolovozu 2022. kada je nakon borbe sa Kinezom Zhileijem Zhangom dobio nešto manje od 400 tisuća eura.

Sličnu cifru novca Hrgović je zaradio i nakon pobjede protiv Australca Demseyja McKeana. S druge strane, pobjedniku meča Duboisu je na račun sletjelo 200 tisuća eura više od Hrgovića. 

Komentara 1

Avatar Platonix
Platonix
08:54 02.06.2024.

sad u gradsku čistoću jer dok plati dugove ništa mu neće ostati a i nije da se osigurao za postprofi život. sad će vreća za udaranje šamarati vreće smeća😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije