ANTONIO PLAZIBAT

Hrvat brutalno nokautirao protivnika pa povikao idućem: "Gdje se skrivaš?!"

Split: Stipe Pletikosa uru?io K-1 prvaku Antoniju Plazibatu dres Hajduka
Foto: IVC
1/3
14.05.2022.
u 17:37

Ovime je Plazibat još jednom potvrdio kako mjesto prvog izazivača pripada upravo njemu i pritom je odmah nakon borbe prozvao prvaka: "Ricoooo gdje se skrivaš?!"

Najbolji Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat nokautirao je u revanšu Marokanca Tarika Khbabeza, ovaj put u trećoj rundi borbe. Plazibat je dominirao tijekom čitave borbe, a fatalnu desnicu lansirao je u trećoj rundi nakon čega je Marokanac pao na pod, a sudac odmah prekinuo borbu. Ovo mu je bio treći brutalni nokaut u posljednje tri borbe, javlja Fight site.

Ovo je bio klasičan "walk-off" nokaut i još jedna potvrda o tome kako se odluka o nabijanju tjelesne mase pokazala kao puni pogodak s obzirom na viđeno u posljednje tri borbe. Ovime je Plazibat još jednom potvrdio kako mjesto prvog izazivača pripada upravo njemu i pritom je odmah nakon borbe prozvao prvaka: "Ricoooo gdje se skrivaš?!"

>> Modrić upisao tri asistencije u pola sata:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije