WTA MONASTIR

Hrvatica u četvrtfinalu WTA turnira nakon dominantne pobjede nad Britankom

Čakovec: Trening tenisačice Antonie Ružić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
13.09.2024.
u 03:00

Ovim je rezultatom skočila na 152. poziciju na WTA listi što joj je novi renking karijere. Za plasman u polufinale igrat će protiv 86. tenisačice svijeta, Talijanke Lucije Bronzetti

Hrvatska tenisačica, 21-godišnja Antonia Ružić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Monastiru, nakon što je u dvoboju 2. kola svladala Britanku Yuriko Miyazaki sa 6-3, 6-1. Za 21-godišnju Čakovčanku to je prvi plasman u četvrtfinale nekog WTA turnira. Ružić je do pobjede protiv sedam godina starije Britanke stigla nakon sat i 12 minuta igre.

Hrvatska tenisačica je na putu prema pobjedi četiri puta oduzimala početni udarac suparnici, a spasila je jedinu break-loptu i to u šestom gemu drugog seta.

Ovim je rezultatom skočila na 152. poziciju na WTA listi što joj je novi renking karijere. Za plasman u polufinale igrat će protiv 86. tenisačice svijeta, Talijanke Lucije Bronzetti koja je porazila Amerikanku Ann Li sa 6-4, 7-6 (3). Ružić i 25-godišnja Talijanka, do sada nisu igrale međusobno.

VIDEO Donna Vekić zaradila je ogroman novac, no kaže: Nisam rastrošna, pazim kako trošim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije