SP FUTSAL

Hrvatska igra za četvrtfinale Svjetskog prvenstva! Evo gdje gledati utakmicu

Susret Hrvatske i Poljske u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u futsalu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
27.09.2024.
u 09:30

Hrvatska je u dosadašnjem natjecanju upisala velike pobjede i teške poraze. S jednom pobjedom (Kuba 7:0) i dva poraza (Tajland 1:2 i Brazil 1:8) završili smo treći u skupini

Hrvatske futsal reprezentacija će u petak od 17 sati u uzbekistanskoj prijestolnici Taškentu zaigrati utakmicu osmine finala  Svjetskoga prvenstva u futsalu. Za prolazak u četvrtfinale naši će se reprezentativci boriti protiv Argentine, a televizijski prijenos utakmice uživo možete gledati na drugome programu HTV-a.

"Sve znamo o Argentini, napravili smo opsežnu analizu. Riječ je o fenomenalnoj reprezentaciji, aktualni viceprvak svijeta i svjetski prvak prije osam godina. Argentinci su fanatični, igraju sjajno u oba pravca, agresivni su i razbijaju igru protivnika. Njihovi rezultati nisu slučajnost, čeka nas vrlo teška utakmica", rekao je hrvatski izbornik Marinko Mavrović.

GALERIJA  Razočarenje, tuga i utješni zagrljaji. Fotografije pričaju sve emocije s terena nakon utakmice s Italijom

Susret Hrvatske i Poljske u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u futsalu
1/15

"Nadamo se tome kao sportaši i naravno da idemo na pobjedu. Napravit ćemo sve što je u našoj moći. Moramo vjerovati. Naravno, da se ne zavaravamo, Argentina je jaka na svim pozicijama, međutim u futsalu je sve moguće, imamo i mi svoje adute", zaključio je strateg hrvatske reprezentacije.

Hrvatska je u dosadašnjem natjecanju upisala velike pobjede i teške poraze. S jednom pobjedom (Kuba 7:0) i dva poraza (Tajland 1:2 i Brazil 1:8) završili smo treći u skupini. Ipak, kao druga najuspješnija trećeplasirana momčad, igrači su prošli u nokaut fazu. Tamo ih čeka Argentina koja je do sada svladala Ukrajinu (7:1), Afganistan (2:1) i Angolu (9:5).

VIDEO Nenad Bjelica je novi trener Dinama! Pregled njegove trenerske karijere donosi novinar Edi Džindo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije