Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni vrh

Hrvatska ima novog aduta u UEFA-i: Uz Bobana sad je u upravi i Asanović

Zagreb: Dolazak na komemoraciju za Miroslava Ćiru Blaževića
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
18.05.2023.
u 15:27

Aljoša Asanović je nakon sjajne igračke karijere bio u nekoliko nogometnih uloga, od trenera do sportskog direktora i dužnosnika, te ima puno iskustva, a znamo da mu je nogomet i doručak i večera

Hrvatska bi u Uefinim upravnim tijelima mogla imati još jednog jakog aduta. Informacija još nije službena, no Aljoša Asanović trebao bi se pridružiti Zvonimiru Bobanu.

Informaciju o tome podgrijala je fotografija na kojoj skupa poziraju dva bivša vatrena asa. Navodno je ovih dana sve dogovoreno, a u cijeloj priči oko Asanovićeva angažmana sigurno je značajnu ulogu imao Boban koji je desna ruka Aleksandra Čeferina, glavnog čovjeka Uefe.

Asanović je u Nyonu izložio svoje ideje, poglavito po pitanju razvoja nogometa i mladih igrača, a kažu nam da bi najviše trebao raditi u zemljama u kojima je nogomet na nešto nižim grana, posebno po pitanju rada u mlađim kategorijama.

VEZANI ČLANCI:

Asanović je nakon sjajne igračke karijere bio u nekoliko nogometnih uloga, od trenera do sportskog direktora i dužnosnika, te ima puno iskustva, a znamo da mu je nogomet i doručak i večera. Kako god, Hrvatska je u UEFA-i dobila još jednog čovjeka na važnoj funkciji, što je još jedno veliko priznanje. Aljoša će pak sigurno pronaći način da svojim radom pomogne i hrvatskom nogometu.

VIDEO: Velika akcija spašavanja u Italiji: Trudnicu iz kuće izvukli helikopterom

Komentara 4

DE
derin
01:40 19.05.2023.

Izgleda da nam se pomalo gura porez na nekretnine, koji bi nas učinio podstanarima u vlastitim domovima, uvijek korak do života na ulici. Imali bi referendum u roku mjesec dana s dva milijuna potpisa bar! I ovako smo najoporezovanija zemlja u EU izgleda, radi čega imamo male plaće i velike cijene života. Zašto ne bi imali 12, 13 ministarstava, manje agencija i instituta. 5,6 županija, cca 40 gradova i stotinjak općina i puno bolju javnu nabavu izgleda. Eto ti uštede ogromne. E moj glas na izborima ide drugome.

BI
billynik
17:59 18.05.2023.

Baš smo puno koristi imali od Bobana.

BS
Blue_shirt
10:51 19.05.2023.

Čeferin uhljebljuje na sisu u savezu. A naš nogomet od toga nema ništa. Boban bi trebao biti predsjednik Dinama, Asanović Hajduka, Šuker Osijeka, Bilić bi trebao biti trener u Hajduku. Bišćan je u Dinamu. I svi oni bi trebali zastupati rukave, privući sponzore, utjecati kod premijera za rekonstrukciju i izgradnju infrastrukture. A svi zajedno podići ligu na razinu više , da imamo stalnog predstavnika u skupini LP i EL uz još dva koji bi tražili mjesto kroz kvalifikacije. Od ovih uhljebljivanja u neke izmišljene funkcije za razvoj nogometa mi kao HNS nemamo ama baš ništa. A sa druge strane napretka kao savez sa hdz potrčkom isto nema jer oni samo vode brigu da zadovolje glasače raspodjelom pehara po regijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije