Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO OTREŽNJENJE
Povratak na članak

Hrvatska ne zna kako riješiti ključan problem. Ne postoje naznake da će se to promijeniti

Mi se još uvijek oslanjamo na arhaičnu ideju o posjedu, dok moderni sustavi stvaraju brze, moćne i dinamične igrače

Komentari 9

DU
Deleted user
11:06 28.03.2024.

Dinamova škola nogometa drži repku na visokom nivou i u svjetskom vrhu i dok je tako Hrvatska će osvajati medalje ....bez Dinama bi bili prosječni poput Slovačke,Austrije i naših istočnih komšija bivše nam države.

VL
KO
Konan
11:03 29.03.2024.

Pjaca se ozlijedio vrlo mlad...zar si zaboravio.. Perisic je jamo dobar ali gdje god je igrao nije bio jedan.od glavnih igraca, sto vise dosta i na klupi. Onda ga jos stavljaju u isti kos kso i Bobana, Prosineckog ili Sukera sto je smijesno

VL
KO
Konan
08:47 29.03.2024.

Pjaca je imao nesrecu da se je ozlijedio. Sigurno talentiraniji nego Perisic. U niti jednom klubu Perisic nije bio standardni prvotimac osim jedno vrijeme u Interu. Dobar igrac sli ne vrhunski. U Totenhamu nije bio niti blizu prvog tima.Onaj Sonn je za njega avion.. Dobar, pravi decko ali nije bas takva marka da se ne moze bez njega. Jedina prednost i moram priznati vrlo bitna je igra u dva smijera, ali Pjaca nije bas niti malo losiji od njega a tek mogu zamisljati kakav bi bio da nije imao onako mlad tesku ozlijedu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.