BIT ĆE SPREMAN

Na treningu Vida razbio glavu i zaradio tri šava

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/11
18.11.2013.
u 22:34

U jednom duelu Domagoju Vidi je razbijena glava. On je trening odradio do kraja, ali nakon njega je dobio tri šava. Unatoč šavovima na glavi, Vida će biti spreman za utakmicu.

Hrvatska će u utorak u 20.15 sati na Maksimiru protiv Islanda tražiti vizu za Brazil. Nakon 0:0 u prvoj utakmici jasno je da nam igra samo pobjeda.

U našem taboru najavili su kako su spremni te kako idu u pobjedu.

U ponedjeljak predvečer na Hitrec Kacijanu, pomoćnom terenu na Maksimiru, odradili su izabranici Nike Kovača posljednji trening uoči ključnih 90, a možda 120 minuta protiv Islanda.

Nije prošlo sve po planu jer je u jednom duelu Domagoju Vidi razbijena glava. On je trening odradio do kraja, ali nakon njega je dobio tri šava. Unatoč šavovima na glavi, Vida će biti spreman za utakmicu.

>> Kovač: Mislio sam da ste gospoda sa sjevera, ali niste
>> Lagerbäck: Hrvatska je veliki favorit, ali mi nemamo što izgubiti

Komentara 1

CA
canajrasim
20:44 18.11.2013.

Nama pase samo sustav 4-4-2 ( i to bez Pranjica, Ilicevica i Perisica. Pocetni sastav bi TREBAO izgledati ovako; ................Pletikosa..................... ... Srna.........Simunic.......Corluka......... .....Rakitic.... Lovren........Modric.......... ...........Kovacic....... Kranjcar……….......... .......Mandzukic..................Benko……......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije