OD 20:45

Hrvatska večeras može izboriti četvrtfinale, evo gdje gledati utakmicu s Poljskom

Susret Hrvatske i Škotske u 3. kolu Lige nacija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
15.10.2024.
u 08:37

– Nama bi možda bio dovoljan i bod, ali ako igraš na bod, onda izgubiš utakmicu. Nećemo se braniti, pokušat ćemo pobijediti, nije naš stil da se branimo. Pokušat ćemo igrati u našem stilu, pa što bude – rekao je Dalić.

Utakmica protiv Poljske je naša prva meč lopta, kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na novinarskoj konferenciji u Varšavi uoči ogleda protiv Poljske u Ligi nacija. Hrvatska bi naime, današnjom pobjedom u Varšavi osigurala plasman u četvrtfinale Lige nacija.

Vatrenima je jako bitan prolazak u Ligi nacija i zbog statusa nositelja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

– Nama bi možda bio dovoljan i bod, ali ako igraš na bod, onda izgubiš utakmicu. Nećemo se braniti, pokušat ćemo pobijediti, naš stil nije da se branimo. Pokušat ćemo igrati naš stil, pa što bude – rekao je Dalić.

S druge strane, Poljska nije u dobroj situaciji. Izborniku prijeti otkaz, a Robert Lewandowski javno je kritizirao igru reprezentacije i ustvrdio da momčad "nema plana".

Utakmica se igra od 20:45, a možete je pratiti na Novoj TV. Tekstualni prijenos bit će na portalu Večernjeg lista.

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Susret Hrvatske i Škotske u 3. kolu Lige nacija
1/13

Komentara 1

PO
Poletarac101
10:37 15.10.2024.

Ove sive trenirke su nikakve..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije