Velika čast

Hrvatski boksački sudac Martin Tadić sudi na OI u Londonu

Martin Tadić (1)
Foto
30.04.2012.
u 18:22

Posljednji sudac s prostora bivše Jugoslavije kojemu je to pošlo za rukom bio je Varaždinac Viktor Plavec

Najboljeg hrvatskog boksačkog suca Martina Tadića pozvala je Svjetska amaterska boksačka federacija (AIBA) da sudi na boksačkom turniru na Olimpijskim igrama u Londonu, čime će postati prvi hrvatski sudac u modernoj Hrvatskoj koji je dobio priliku suditi na Olimpijadi. Posljednji sudac s prostora bivše Jugoslavije kojemu je to pošlo za rukom bio je Varaždinac Viktor Plavec

Martin, inače vlasnik sudačke tri zvjezdice AIBA-e i mandatar za stvaranje sudačke organizacije pri HBS-u, posljednjih se mjeseci dokazao na nizu natjecanja na kojima je ovaj arbitar iz Sinja dijelio pravdu u ringovima: WSB-u, europskim olimpijskim kvalifikacijama gdje je primio i plaketu za suđenje polufinala i finala od predsjednika turskog boksačkog saveza u Trabzonu (vidi sliku), a pozvan je i za suca na Svjetskom prvenstvu za žene, koje će se idućeg mjeseca održati u Kini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije