U ZAGREBU

Hrvatski navijači organizirali praćenje Lige nacija na Trgu bana Jelačića

Zagreb: Pripreme za veliki doček hrvatske reprezentacije na Trgu bana Jelačića
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
12.06.2023.
u 20:54

Od srijede, 14. lipnja kad Vatreni u 20:45 igraju prvu utakmicu protiv Nizozemske, do finala u nedjelju, 18. lipnja, sve četiri utakmice navijači će imati priliku pratiti u  fan zoni na velikom ekranu.

Hrvatsko navijačko veleposlanstvo “Mi Hrvati” priprema na Trgu bana Josipa Jelačića fan zonu Lige nacija za navijače. 

I dok je jedan dio navijača već krenuo prema Nizozemskoj, za sve one koji ostaju u domovini pripremaju se fan zone. Ona najveća očekuje navijače na centralnom navijačkom mjestu u Hrvatskoj – Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Od srijede, 14. lipnja kad Vatreni u 20:45 igraju prvu utakmicu protiv Nizozemske, do finala u nedjelju, 18. lipnja, sve četiri utakmice navijači će imati priliku pratiti u  fan zoni na velikom ekranu.

Organizacijski će i ovaj put sve biti na najvišem nivou. Priprema se vrhunski opremljen i osmišljen prostor vanjske produkcije, a dodatno je osiguran bogat tematski zabavni program uz brojne hrvatske eminentne izvođače te pripadajuću gastro ponudu.

Program

Srijeda Tarapana bend
Četvrtak klapa Stine
Petak Dino Petrić i gosti
Subota Benditi
Nedjelja AD ASTRA
Voditelj programa Krešo Strbad Pendrek
Dj Samir Milla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije