U središtu pozornosti

FOTO Hrvatski navijači pjevali zgodnoj Srpkinji koja ponovno blista

Marijana Veljović
Foto: Reuters/DPA/PIXSELL
1/7
16.06.2020.
u 14:43

Zgodna sutkinja nedavno je ponovno zablistala na beogradskom Adria Touru, kao i lijepa pijanistica Lola Astanova

Hrvatska teniska reprezentacija 2018. u Lilleu osvojila je Davisov kup, a dva meča Marinu Čiliću sudila je Srpkinja Marijana Veljović

– Fenomenalan osjećaj, vrhunac moje dosadašnje karijere i nešto što ću pamtiti cijelog života. Raditi posao koji volite prije svega i biti u mogućnosti doživjeti tu atmosferu – 26.000 ljudi su tu da podrže svoje zemlje. Biti u središtu događanja svega toga nešto je što se mora doživjeti da bi se moglo prepričati – rekla je tada Marijana Veljović za 892.

Marijana Veljović
1/6

Hrvatski navijači na finalu su joj zapjevali: ''Slatka, mala Marijana, tebe ću čekat' ja, dok svane dan.'' 

– Krajnje simpatična pjesma – otkrila je sutkinja.

Početkom godine ponovno se našla u središtu pažnje kada je tijekom Australian Opena sudila četvrtfinalni susret između Rogera Federera i Tennysa Sandgrena.

Švicarac nije imao svoj dan, ali je ipak uspio spasiti sedam meč-lopti i na kraju pobijediti Sandgrena. No Federer je do 15. polufinala na tom Grand Slam turniru stigao trpeći ozljede leđa i nogu, zbog čega je bio jako nervozan.

Marijana Veljović
1/10

U jednom trenutku je pretjerao s ružnim riječima te ga je sutkinja pozvala na razgovor. Federer je mirno saslušao Marijanu Veljović te zatražio medicinski ''time-out''.

Zgodna sutkinja nedavno je ponovno zablistala na beogradskom Adria Touru (galeriju pogledajte OVDJE), a dobila je i poziv da dođe u Zadar. 

Uz Marijanu Veljović na nedavnom turniru u glavnom gradu Srbije posebnu pozornost je privukla i lijepa pijanistica Lola Astanova.

Uzbekistanska glazbenica svojim umijećem oduševila je prvog igrača svijeta Novaka Đokovića koji nije skidao osmijeh s lica. 

Marijana Veljović
1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije