STIGLA JE ČESTITKA

FOTO Hrvatski reprezentativac proslavio rođendan. Prepoznajete li ovo lice?

Sosa rođendan
Foto: Ajax
1/3
23.01.2024.
u 12:19

U glavnome gradu zapažen je tijekom adventa 2023. godine, a kamere su ga uhvatile na piću sa prijateljima i s djevojkom Ivonom Šimunović

Hrvatski nogometni reprezentativac Borna Sosa je 21. siječnja proslavio svoj 26. rođendan. Nizozemski div Ajax, u kojeg je stigao prošloga ljeta, tim je povodom objavio čestitku na Instagramu.

Osim što su mu čestitali na hrvatskom jeziku, obavili su i njegovu sliku iz djetinjstva. Na njoj je Sosa prikazan kako u punoj zimskoj opremi drži u rukama nogometnu loptu, veliku kao pola njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli AFC Ajax (@afcajax)

Sosa proživljava poprilično tešku sezonu u Ajaxu. Klub je iznimno loše krenuo u jesenski dio, a sve je dovelo do velikog sukoba s navijačima i otpuštanja sportskog direktora Svena Mislintata koji je bio zaslužan da dovođenje njega i Josipa Šutala. Situacija se nešto popravila pa sada sjede na petom mjestu ljestvice, ali i dalje s golemim zaostatkom za vodećim PSV-om.

VEZANI ČLANCI:

Sosa je u rođen u Zagrebu, a kao mladi igrač izrastao je u Dinamu. Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju debitirao je 2021. godine, a prije toga je nastupao u mlađim reprezentacijama od U-14 do U-21 momčadi. U glavnome gradu zapažen je i tijekom adventa na piću sa prijateljima i djevojkom Ivonom Šimunović. 

VIDEO Luku Modrića mali korak dijeli od toga da napravi nešto što nitko nikada nije u povijesti Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije