IZGUBILI TRŽIŠNU UTAKMICU

HTV ponovno neće prenositi Dinamove utakmice

Dinamo - Kopenhagen
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/9
10.07.2016.
u 15:30

HTV je, eto, opet izgubio tržišnu utakmicu i brojni pristalice nogometa sigurno neće biti zadovoljni takvim raspletom i “škrtošću” javne televizije

Utakmice 2. kvalifikacijskog pretkola između Vardara i Dinama za ulazak u LP izravno će prenositi kabelska TV ArenaSport. Uđe li Dinamo u 3. pretkolo, obje će utakmice plavih i u tom dijelu natjecanja prenositi ista TV postaja, koja se može gledati na MAX TV-u!

HTV je, eto, opet izgubio tržišnu utakmicu i brojni pristalice nogometa sigurno neće biti zadovoljni takvim raspletom i “škrtošću” javne televizije.

Iako su novčani iznosi o plaćanju TV prava klubovima poslovna tajna, doznali smo da je ponuda ArenaSporta bila znatno bolja od ponude HTV-a, kojemu su ostale mrvice na stolu i prenosit će utakmice Rijeke i Hajduka u pretkolima Europske lige.

Međutim, plasira li se Dinamo u doigravanje za Ligu prvaka, jednu će utakmicu prenositi ArenaSport (utorak), a jednu HTV (srijeda), budući da se i doigravanje računa kao Liga prvaka, a taj su paket prijenosa zajednički otkupili ArenaSport i HTV. 

>>Dinamo za Vardar nije prijavio Goncala i Karimija, a Pjacu i Ćorića stavio na B listu!

Komentara 16

NO
Nordovest
17:12 10.07.2016.

HTV ne prenosi pa čak ni ne objavljuje u nekom realnom vremenu rezultate EP u atletici, pa je jučer potpuno nezapaženo prošla brončana medalje naše kopljašice. Nisu prenosili ni kvalifikacije košarkaša za OI i briljantnu pobjedu protiv Italije, ali zato danas možete uživati u tenisu Miloša Raonića uz komentar Miće Dušanovića, pa onda snimka atletike od jučer, pa mudrolije Joška Jeličića i EP u nogometu. Hrvatski sport i nacionalna televizija? koje nacije?

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:14 10.07.2016.

Potpisujem prethodni komentar

TU
tukinjo
16:43 10.07.2016.

Glavno je da mi udjemo u LP.. Ionako gledam tekme u zivo.. Nemojte zaboravit kupiti godisnje karte.. Prosle godine se isplatilo.. Dinamo zauvijek😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije