Bez huligana, bez ispada

Hvala Torcidi, nemojte nam ni idući put doći!

'hajduk12_len_spo_311009'
'Photoshop'
01.11.2009.
u 18:28

Torcida je u subotu svoj, kako kažu, najtužniji dan zbog prosvjednog nedolaska na Poljud, počela paljenjem svijeća za spas Hajduka, a završila mahnitim slavljem zbog pobjede u derbiju.

Sve je bilo bez incidenata, no sigurnosti radi, pred Kerumovim i Svagušinim trgovinama, kraj kojih je povorka od oko osam tisuća navijača prolazila, stajali su kršni momci. I splitska policija je potvrdila da tijekom povorke nisu ni jedan put morali intervenirati.

A na Starom placu, tom mitskom domu Hajduka na kojem su bijeli postizali najveće uspjehe, sasvim je puna bila zapadna tribina, za nekoliko stotina navijača nije bilo mjesta, a prijenos utakmice prikazivao se na platnu.

Naravno, palile su se bengalke kod Hajdukovih pogodaka, pravo mahnito slavlje nastupilo je nakon posljedneg sučeva zvižduka.

– Čini se da bolje igraju kad nas nema na sjeveru – komentirao je Ivica, torcidaš iz splitskog kvarta Toča.

I taj je dio prošao bez incidenata, tek je svojom krivnjom nastradao mladić koji je slomio nogu preskačući ogradu stadiona.

Nakon svega viđenog, hvala torcidašima i poruka: nemojte doći ni idući put! Da se možemo usredotočiti na nogomet.

Komentara 3

BE
beaver
22:52 01.11.2009.

dobar clanak ali zadnji paragraf je sranje svaka cast torci

OB
oborovljan
19:53 01.11.2009.

Jos samo da BBB-smrad ne dolazi na Dinamove tekme i evo nam Evrope!

KO
kobra
19:30 01.11.2009.

Ajd \"torcidaši\" ne prdite....nego na stadion!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije