otočani ''poludjeli''

I Lampard u Beogradu kod “doktorke Marijane”

Frank Lampard
AFP
21.11.2009.
u 11:09

Frank Lampard posljednji je u nizu nogometaša iz engleske Premier lige koji je stigao u Beograd na tretman kod kontroverzne liječnice Marijane Kovačević, prenose srpski mediji.

Nevjerojatna priča o liječnici alternativne medicine tako svakodnevno dobiva nove nastavke. Nogometaši iz niza premierligaških klubova preplavili su posljednjih dana glavni srpski grad u potrazi za čudesnim izliječenjem.

Lampard bi prema procjenama, zbog ozljede butnog mišića, trebao pauzirati oko dva mjeseca, no veznjak Chelseaja se nada da će nakon posjeta “doktorki Marijani”, to trajati znatno kraće.

Posljednjih je dana na tretmanu kod dr. Kovačević bio i napadač Arsenala Robin van Persie koji se teško ozlijedio u prijateljskoj utakmici njegove Nizozemske protiv Italije.

- Znali smo da Van Persieja očekuje duga stanka. Strahovao sam da bi to moglo trajati tri mjeseca jer su prve vijesti doista bile loše. Međutim, laknulo mi je kada sam saznao da će oporavak trajati šest tjedana - kazao je menadžer Arsenala Arsene Wenger.

Na tretmanu u Srbiji bili su i prvotimci Liverpoola Fabio Aurelio, Glen Johnson, Yossi Benayoun i Albert Riera. Sva su četvorica u konkurenciji za današnji (subota) dvoboj protiv Manchester Cityja iako su prema prvim predviđanjima trebali pauzirati nekoliko tjedana.

- Točno je da su naši igrači išli na specijalan tretman u Srbiju. Saznali smo da se tamo liječi puno stranih igrača, tako da smo i mi odlučili pokušati. Sva četvorica igrača treniraju, vidjet ćemo hoće li netko od njih zaigrati - izjavio je menadžer “redsa” Rafael Benitez na konferenciji za novinare.

I dok su nogometaši zadovoljni, Zdravstvena inspekcija srpskog Ministarstva zdravlja traga za doktoricom Kovačević jer želi provjeriti u kakvim uvjetima radi. No, zasad je ne uspijeva pronaći, pa se pretpostavlja da liječnica mijenja adrese.

Inspektori su, navodno, čak otišli i u beogradsku zračnu luku jer su dobili dojavu da će se pojaviti još neki igrači Premier lige, no tada nitko od njih nije došao, pa je ponovno bilo nemoguće ući u trag “čudotvornoj doktorki” koja sportske ozljede navodno liječi tekućim sadržajem iz konjske posteljice.

Komentara 2

MI
mikistjep
11:26 06.12.2009.

A poslje tretmana kod vidovitog Milana po sportsku prognozu. Hahahhahah koji bogalji

SP
spancro
17:49 21.11.2009.

naj prije je lazovic iz psv eindhoven isao onda su to culi nizozemski igraci (van persi) i onda su drugi culi od nizozemaca izgleda da lijeci sa plasmom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije