Olimpijske ljubavi

I Roger Federer se zaljubio u selu na Olimpijskim igrama

'The wife of Roger Federer of Switzerland, Mirka Federer (C) with their two-year-old twins Charlene Riva and Myla Rose, celebrates after Federer defeated Andy Murray of Britain in their men\'s singles
'TOBY MELVILLE'
18.07.2012.
u 09:54

Španjolski rukometaš Inaki Urdangarin i kći španjolskog kralja, Christina, jahačica koja je nastupila u Seulu, upoznali su se 1996. u Atlanti

Kroz povijest olimpijskih igara bilo je dosta veza koje su počele upravo u olimpijskom selu. Španjolski rukometaš Inaki Urdangarin i kći španjolskog kralja, Christina, jahačica koja je nastupila u Seulu, upoznali su se 1996. u Atlanti, da bi se samo godinu dana kasnije i vjenčali. Uostalom, i najveći tenisač svih vremena Roger Federer sa svojom se današnjom suprugom Mirkom Vavřinec upoznao i zbližio u olimpijskom selu. Mirka je 2000. u Sydneyu bila švicarska teniska reprezentativka, ali se dvije godine kasnije ostavila tenisa zbog ozljede.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije