Živi za Bilićev poziv

Ibanez: S plavima želim na Nou Camp

'13.08.2011., Zagreb, Maksimirska 128 - Nogometas GNK Dinama, Luis Ibanez, pokazao je sve svoje tetovaze, ukupno njih 11. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
14.08.2011.
u 11:05

- Nije mi nimalo žao što Dinamo nije prihvatio Schalkeovu ponudu za mene. Pa ovdje sam doma, tu su moji prijatelji, moja djevojka, nikamo mi se ne žuri - kaže Ibanez.

Ništa bez Argentinaca. Prije 12 godina Dinamu je Ligu prvaka donio je Osvaldo Ardiles, a sada prema elitnom natjecanju plavi jure na krilima Leandra Cufrea i preporođenoga Luisa Ibaneza...

– Ardiles? Čuo sam za njega, naravno. Butina mi je pričao za njega da je volio popiti, ali da je bio vrhunski trener. Nisam znao da je baš on donio Dinamu Ligu prvaka – kaže Ibanez.

Popularni Lucho najomiljeniji je Dinamov igrač, publika ga obožava, što mu, kaže, daje dodatnu snagu.

– Tako mi je žao što ona moja bomba protiv Karlovca s trideset metara nije ušla u gol. Već sam je vidio unutra, bio bi to poklon toj divnoj publici – dodaje Lucho.

Navijači ga zovu "veliko srce"...

– Mome tati Jorgeu prilaze u kafiću i kažu mu da sam veliko srce. Onda mi on sav ponosan to prenese. I to je jedino što zna reći na hrvatskom – smješka se Lucho, kojemu je obitelj svetinja.

Po tijelu su istetovirana imena roditelja i sestara, te anđela koji ih čuva. I pokojnoga brata Matiasa, koji je imao samo mjesec dana kada je preminuo.

Ibanezov san nije samo plasman u Ligu prvaka nego i dres hrvatske reprezentacije.

– Bilićev poziv bio bi mi najveća nagrada, živim za to. Ma da budem i među 20 kandidata, bio bih presretan!

Živi i za to da ga majka i sestre posjete u Zagrebu, no zasad to nije moguće. Upravo je u Buenos Airesu otvorio trgovinu koju će voditi najstarija sestra Carla (18), a četverogodišnja Valentina još je premala za dugo putovanje.

Želje za Ligu prvaka?

– Navijač sam Barcelone i silno bih želio na Nou Camp, ali i u Lisabon gdje u Benfici igra moj prijatelj Nicolas Gaitan – zaključio je Luis Ibanez.

Ključne riječi

Komentara 5

VE
Velikogoričan56
11:30 14.08.2011.

Dasovicu, opet sijes sjeme razdora,perfidno. Sumnjam da je Ibanez bas sve rekao kako si ti prenio, ali nek bude. Inace, nije on najomiljeniji igrac, daleko vise navijaca voli Badelja, Vrsalja, Kelavu, pa i Beqiraja i Rukija

TO
Tot
12:32 14.08.2011.

u svakom slučaJU bolji je od onog strinića

DR
dragogera
13:33 14.08.2011.

ovim tempom repka za 5 godina nece biti reprezentacija hrvatske-nego reprezentacija brace mamic-sammir,ibanez,etto,ma ustvari svi koje treba prodati uz ugovore o dozivotnom placanju provizije mamicima lihvarima.inace takvi ugovori se ne prave nigdje u svjetu samo u gnk dinamo ,pod opaskom mamic family.a svima koji podrzavaju takve ugovore ja bi udario isto tako 10% od place do penzije da placaju firmi gdje su radili praksu.sramota od drzave,sramota od zakona,sramota od ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije