Ispali iz LP-a

Ibrahimović postao najgori u povijesti pa okrivio trenera Blanca

Manchester City - PSG
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.04.2016.
u 08:58

– City je dobra momčad, ali nije spektakularna. Čestitam im na prolasku, a mi samo možemo žaliti za promašenim prilikama

Manchester City sinoć je golom De Bruynea pobijedio PSG s 1:0 i plasirao se u polufinale Lige prvaka. Prvi je to put da su se "građani" plasirali u polufinale nekog europskog natjecanja nakon 1971. godine, dok je Ibrahimović ponovno bio neuspješan.

Naime, švedski napadač devet puta je igrao četvrtfinale, a čak je osam puta ispadao sa svojim klubovima u toj fazi natjecanja, što ga čini najneuspješnijim u povijesti. Nakon susreta za poraz je okrivio Laurenta Blanca odnosno njegovu taktiku.

– U prvom dijelu smo igrali nekom taktikom kojom nikad nismo igrali. Da je prošlo, svi bi je hvalili, ali ovako se dogodilo to što se dogodilo. U drugom smo to malo promijenili i izgledalo je bolje, ali prošao je Manchester i želim mu sve najbolje.  Ipak, uvjeren sam da smo ispali od lošije momčadi – poručio je Ibrahimović.

Laurent Blanc bio je nezadovoljan nakon ispadanja.

– Manchester je zasluženo prošao, ali mogu reći da je efikasnost razlog njihove pobjede. Mi smo imali više prilika u dvije utakmice, posebno u onoj prvoj, ali ih nismo iskoristili i zbog toga smo ispali, rekao je Blanc pa dodao:

– City je dobra momčad, ali nije spektakularna. Čestitam im na prolasku, a mi samo možemo žaliti za promašenim prilikama, zaključio je trener francuskog prvaka.

Komentara 11

SV
sven222
11:48 13.04.2016.

da je u pitanju neki naš igrač i da je toliko puta došao u četvrtfinale kovali bi ga u zvijezde ali dežurni pljuvači svega što nije naše imaju materijala za svoju mržnju,,

DM
drazen.muhvic
10:25 13.04.2016.

Ovome pak niti jedan trener nije dobar... Neka si kupi nekakav klub, pa neka se sam trenira kad je već toliko pametan (čast bosancima, ali tip je teška bosančina)...

PA
papučica
17:03 13.04.2016.

ja bi rađe da je autor ovog uratka napisao nešto o utakmici, a ne iznosio svoje sipatije ili antipatije prema pojedinim igračima- Ovaj me podsjeća na pijanog Židaka-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije