PLAVA KRIŽALJKA

Igor Bišćan dovodi četiri nova igrača u Dinamo? Ovo su željena pojačanja u Maksimiru

Zagreb: Trener Dinama Igor Bišćan prvu utakmicu odradio protiv Lokomotive
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
11.04.2023.
u 13:38

Trener plavih na ljeto želi kupiti nekoliko igrača koji bi podignuli kvalitetu momčadi

Novi trener Dinama Igor Bišćan i glavni čovjek za sportski sektor Dario Šimić svjesni su kako plavima treba nekoliko novih pojačanja i svježe krvi za sljedeću sezonu. Hrvatski prvak u zadnjem susretu protiv Lokomotive imao je mnogo juniora na klupi, što je dakako otežalo taktičke zamisli donedavnom izborniku U-21 reprezentacije. Bišćan svakako želi dovesti novog napadača, a u centru pažnje su slovenski ofenzivac Žan Vipotnik koji je ove sezone zabio 20 golova te Matija Frigan, autor 10 zgoditaka za Rijeku.

Lokomotivin duo Lukas Kačavenda i Luka Stojković također su zanimljivi struci u Maksimiru, ali klub s Kajzerice više neće jeftino prodavati bivšem ''starijem bratu''. Stojković je dobra opcija jer pokriva sve tri pozicije iza napadača, nije previše skup igrač i taj bi se posao mogao realizirati na ljeto. Kačavenda se vratio poslije teške ozljede i nastavio sjajno igrati stoga će to biti nešto krupniji ulov, ali nije nemoguće da završi u Dinamu. 

Najatraktivnija kupnja je Žan Vipotnik, Maribor je odbio 4 do 5 milijuna eura za Slovenca čekajući Dinamo zbog dobre suradnje. Ako pod račun stave Marka Tolića, mogli bi proći dosta jeftinije, ali treba uzeti u obzir da ovog golgetera prate tri kluba iz Bundeslige: Stuttgart, Hoffenheim te Borussia Mönchengladbach.

Prema najavama, Bišćanova je želja pojačati se u svim linijama, a pogotovo u obrani jer je Josip Šutalo na izlaznim vratima, Theophileu istječe ugovor, dok je Boško Šutalo podložan ozljedama. 

Komentara 5

DU
Deleted user
13:52 11.04.2023.

to su sve pojacanja ala Spikic, Bulat, Kulenovic i slicni

BR
Brandfackel2
15:28 11.04.2023.

Kako smo i predviđali... Dinamove talente rasprodat će bud-zašto i dovesti trećerazrednu robu baš popit "majstora s mora". Jedva čekam iduću sezonu i takmičenje tko je gori, Dinamo ili Hajduk...

BS
Blue_shirt
15:31 11.04.2023.

Ako se nastavi sa praksom da se piše preko novinara koga bi htjeli, nema od toga ništa. Pravi transferirati se objavljuju tek kad je stavljen potpis. A i valjda će Dinamo krenuti kupovati nekog izvan hnl bazena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije